Sudul tarii este dominat de municipiul de resedinta a judetului Olt, asadar domeniul transporturilor este definit de serviciile feroviare " />

Cronoscar - Inchirieri masini Craiova

Examen auto   |   Chestionare auto   |   Simulare examen auto
Nou! Acum ai acces 100% gratuit la un simulator de examen auto.
examen auto Ce este simulatorul de examen auto?

Cauta informatii despre examenul auto.

ExamenAuto.net >

Cronoscar - Inchirieri masini Craiovaexamen auto Ai luat permisul auto?
Iti mai trebuie o masina.
examen auto Daca vrei sa iti iei permisul trebuie intai sa alegi o scoala de soferi.
examen auto Aici pot sa exersezi putin si pentru proba practica :)
examen auto Ai grija sa nu faci ca ei!Cronoscar - Inchirieri masini Craiova
27.07.2017

Sudul tarii este dominat de municipiul de resedinta a judetului Olt, asadar domeniul transporturilor este definit de serviciile feroviare si de inchirieri auto din Craiova. Vechea cetate a Baniei a fost multa vreme un puternic centrul industrial bazat pe constructia de locomotive si garnituri feroviare. In prezent, chiar daca industria feroviara nu mai are aceeasi pondere ca in trecut, Craiova ramane un oras cu numeroase investitii straine si un centru economic semnificativ. Din acest motiv, serviciile de rent a car in Craiova sunt printre cele mai des solicitate servicii de transport, iar Cronoscar face parte din plaja ofertelor existente pe piata.

Nu e mandrie olteneasca: Cronoscar ofera cele mai bune servicii de inchirieri auto din Craiova

Pentru echipa Cronoscar, un client multumit este un client castigat pe viitor, asa ca ne straduim sa oferim masini de inchiriat in Craiova in cele mai bune conditii contractuale. Stim cat de mult va displace sa vedeti o discrepanta intre pretul din reclama si cel real, asa ca am inclus toate taxele si asigurarea CASCO in pretul de inchiriere.

De asemenea, contractele noastre nu contin clauze care sa va limiteze numarul de kilometri parcursi cu automobilele obtinute de la sediul de inchirieri auto in Craiova al Cronoscar. Dorim sa va puteti bucura de masina inchiriata in cele mai bune conditii, asa ca avem grija ca toata flota noastra sa fie cu mentenanta si inspectia ITP la zi.

Vorbind despre flota de masini de inchiriat in Craiova, am optat pentru marci populare pe care le putem oferi clientilor la preturi rezonabile: Skoda, Dacia, Renault si Hyundai. Dispunem si de sedan de lux marca BMW pentru evenimente speciale sau intalniri de afaceri de nivel inalt.

Gama de clase auto este si ea bine reprezentata prin automobile tip sedan, crossover, camioneta si SUV. Astfel, va putem oferi intotdeauna masina preferata si o putem livra acolo unde o solicitati - la gara sau la orice punct de intrare in municipiul Craiova.

Serviciile noastre de inchirieri auto in Craiova sunt completate de serviciul asistenta clienti prin telefon la numarul . Echipa noastra de reprezentanti este instruita sa va sfatuiasca pentru rezolvarea problemelor neasteptate ce ar aparea pe durata utilizarii automobilului inchiriat de la Cronoscar.

Craiova turistica - recomandarile noastre

Craiova are o lunga istorie pe care turistii o pot descoperi in muzee sau pe strazi, admirand edificiile marcante ale orasului. Muzeul de Arta este unul dintre cele mai importante muzee la care puteti ajunge dupa ce ati preluat masina de la reprezentantul Cronoscar pentru inchireri auto in Craiova.

In acest muzeu veti putea admira o colectie deosebita de lucrari timpurii ale marelui sculptor Constantin Brancusi. Aceste sculpturi provin din perioada cand maestrul era ucenic la Scoala de Arte si Meserii si includ prima lucrare realizata de acesta - Vitellius, realizata din ghips in anul 1898.

Alte puncte de interes la care puteti ajunge conducand masina de la serviciul rent a car din Craiova al Cronoscar sunt Palatul Vorvorenilor (sediul Mitropoliei Olteniei in prezent), manastirea Cosuna (atestata documentar la data 1483, fiind cea mai veche cladire din oras), parcul Romanescu - unul dintre cele mai intinse parcuri din Europa si Gradina Botanica.

Orice interes v-ar aduce in acest oras reprezentativ pentru sudul tarii, echipa Cronoscar de inchirieri auto in Craiova este un partener pe care puteti conta pentru a va putea efectua deplasarile in mod independent si la un pret avantajos.

Nume
Email
CAPTCHA Image (cod nou)


Comentarii:
0 comentarii

examen autoAi o nelamurire legata de examenul auto? Posteaza aici intrebarea ta!
examen auto Lista indicatoarelor, marcajelor si semnalelor agentului de circulatie.
examen auto Contraventii si punctele de amenda pentru faptele savarsite in traficul rutier.
examen auto Aici gasesti codul rutier dar si intrebari de verificare pentru fiecare capitol.