Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, promite pentru 2017 lansarea a 800 de kilometri de autostrazi

Examen auto   |   Chestionare auto   |   Simulare examen auto
Nou! Acum ai acces 100% gratuit la un simulator de examen auto.
examen auto Ce este simulatorul de examen auto?

Cauta informatii despre examenul auto.

ExamenAuto.net >

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, promite pentru 2017 lansarea a 800 de kilometri de autostraziexamen auto Ai luat permisul auto?
Iti mai trebuie o masina.
examen auto Daca vrei sa iti iei permisul trebuie intai sa alegi o scoala de soferi.
examen auto Aici pot sa exersezi putin si pentru proba practica :)
examen auto Ai grija sa nu faci ca ei!Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, promite pentru 2017 lansarea a 800 de kilometri de autostrazi
09.06.2017

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat miercuri ca in 2017 vor fi lansati 800 de kilometri de autostrazi si ca i-a prezentat premierului "o lista cu constructorii neseriosi", dar si "o lista cu contestatarii de meserie".

"Am deblocat pana acum proiecte de infrastructura care valoreaza in total 14 miliarde de euro. Lansam 800 de kilometri de autostrazi, cu proiectele pe care deja le stiti foarte bine, as mentiona Autostrada Sibiu-Pitesti (tronsoanele de la capete, loturile 1 si 5), Centura de Sud a Bucurestiului, tronsonul Targu Mures - Iasi - Ungheni si, integral, Craiova-Pitesti", a declarat Razvan Cuc, dupa o vizita pe care premierul Mihai Tudose a efectuat-o la Ministerul Transporturilor.

Razvan Cuc a mai spus ca i-a prezentat premierului un calendar cu vizitele pe care le va efectua la santierele de autostrazi si ca, in urma vizitelor efectuate in prima jumatate a acestui an, a intalnit si constructori care nu erau pregatiti corespunzator. "I-am prezentat premierului o lista cu constructorii neseriosi, dar si o lista cu contestatarii de meserie. Vom pregati un proiect de HG (n.n.- un proiect de Hotarare de Guvern) prin care sa eliminam aceste contestatii care ne blocheaza proiectele ani la rand", a spus ministrul Transporturilor.

In urma vizitei la minister, premierul Mihai Tudose a precizat ca la licitatiile pentru infrastructura "pretul conteaza prea mult" si "ar trebui sa schimbam ceva in aceasta privinta".

"Acum, pretul conteaza prea mult, cred ca ar trebui sa prevaleze calitatea executiei si garantia lucrarilor, poate chiar mai mult decat pretul", a afirmat premierul.

Referitor la propunerile de preluare a Metrolui bucurestean de la Ministerul Transporturilor la Primaria Capitalei, premierul a precizat ca "doamna primar are dreptate cand spune ca Bucurestiul este totusi capitala tarii si motorul economiei", dar aceste probleme legate de infrastructura "le vom discuta institutional".

Citeste mai mult pe zf.ro

Nume
Email
CAPTCHA Image (cod nou)


Comentarii:
0 comentarii

examen autoAi o nelamurire legata de examenul auto? Posteaza aici intrebarea ta!
examen auto Lista indicatoarelor, marcajelor si semnalelor agentului de circulatie.
examen auto Contraventii si punctele de amenda pentru faptele savarsite in traficul rutier.
examen auto Aici gasesti codul rutier dar si intrebari de verificare pentru fiecare capitol.