Proba practica la examenul auto este filmata, de luni. Ce date se pastreaza si ce se va intampla in cazul unei contestatii

Examen auto   |   Chestionare auto   |   Simulare examen auto
Nou! Acum ai acces 100% gratuit la un simulator de examen auto.
examen auto Ce este simulatorul de examen auto?

Cauta informatii despre examenul auto.

ExamenAuto.net >

Proba practica la examenul auto este filmata, de luni. Ce date se pastreaza si ce se va intampla in cazul unei contestatiiexamen auto Ai luat permisul auto?
Iti mai trebuie o masina.
examen auto Daca vrei sa iti iei permisul trebuie intai sa alegi o scoala de soferi.
examen auto Aici pot sa exersezi putin si pentru proba practica :)
examen auto Ai grija sa nu faci ca ei!Proba practica la examenul auto este filmata, de luni. Ce date se pastreaza si ce se va intampla in cazul unei contestatii
03.07.2017
Proba practica la examenul auto este filmata, de luni. Ce date se pastreaza si ce se va intampla in cazul unei contestatii

Saptamana a venit cu reguli noi pentru cei care au sustinut examenul pentru permisul auto. Proba practica este, de luni, inregistrata, iar candidatii din Bucuresti si Ilfov au fost primii care au avut parte de aceasta `surpriza`.

Filmarile se realizeaza cu o tableta pe care examinatorul a montat-o pe parbrizul masinii, iar, pe langa, imagini vor fi pastrate timp de 6 luni si discutiile dintre politist si candidat. Masura este menita sa elimine orice indoiala de corectitudine care ar putea plana asupra examenului, spun politistii.

Pe o tableta vor fi inregistrate, de acum, toate probele practice ale examenului auto. Mihai a fost unul dintre primii candidatii cu examenul oficial filmat.

Mihai: "Am ceva mai multe emotii din cauza camerei."

Sistemele tehnice de monitorizare, adica tabletele, sunt instalate de politistul examinator pe fiecare masina folosita la sustinerea probei, iar datele vor fi stocate astfel ?ncat sa permita identificarea inregistrarilor.

Proba este inregistrata in totalitate atat audio cat si video, iar datele vor fi pastrate 6 luni. In cazul unei contestatii, inregistrarile vor fi folosite in instanta.

Tableta inregistreaza tot traseul pe care il parcurge candidatul, dar si indicatiile pe care le primeste de la politist.

Comisar sef Liviu Varsa, serviciul DRPCIF: `Sunt inregistrate toate discutiile care au loc in interiorul autovehiculului. Va duce cu siguranta la cresterea calitatii acestei activitati.`

Desi multi candidati spun ca filmarea le sporeste emotiile, instructorii cred ca masura este una benefica. In plus, candidatii tineri ar trebui sa fie obisnuiti cu examenele filmate dupa ce au trecut printr-un bacalaureat inregistrat. Iar daca pica, este doar vina lor.

Dupa Bucuresti si Ilfov, in zilele urmatoare masura va fi implementata in toata tara.

Citeste mai mult pe stirileprotv.ro

Nume
Email
CAPTCHA Image (cod nou)


Comentarii:
0 comentarii

examen autoAi o nelamurire legata de examenul auto? Posteaza aici intrebarea ta!
examen auto Lista indicatoarelor, marcajelor si semnalelor agentului de circulatie.
examen auto Contraventii si punctele de amenda pentru faptele savarsite in traficul rutier.
examen auto Aici gasesti codul rutier dar si intrebari de verificare pentru fiecare capitol.